Roskole og indmeldelse

- en roklub for kvinder i alle aldre

Roklubben Gefion

ROSKOLE & INDMELDELSE

VELKOMMEN I GEFION!

Som ny roer skal du melde dig ind i klubben og dernæst på ro-skole.

HVORNÅR KAN DU GÅ PÅ RO-SKOLE?I vintersæsonen tilbyder vi træning i romaskiner (ergometer-roning til god musik) for nybegyndere både mandag kl. 10-11 og torsdag kl. 18-19. Vi håber, træningen giver dig mod på at gå på vandet til foråret.


  • Forårsroskolen - afholdes som regel i april/maj-måned.


Læs mere nedenfor.

Og skriv til os, hvis du har nogen spørgsmål.

VINTERTRÆNING > KLAR TIL FORÅRETKunne du tænke dig at starte med at træne i romaskine til vinter, så du er klar til at komme ud at ro på vandet, så snart sæsonen starter til næste år? Så læs videre her.


Hele vinteren kan du få undervisning og vejledning, så du kommer i form. Hvis du ønsker kan du herefter komme på roskole og komme på vandet til foråret. Der er to hold om ugen for begyndere.


Det koster almindeligt kontingent at deltage i vinterroningen og giver dig adgang til øvrige vinterarrangementer i klubben, såsom pilates og yoga.


Du er velkommen til at ringe til Lone Lund Jepsen på tlf. 51701669, hvis du har nogle spørgsmål. Eller skrive til hende:

FORÅRSROSKOLEForårsroskolen strækker sig over nogle aftener og en weekend. Kom til introaften og hør mere om roskolen før du beslutter om det er noget for dig. Tilmeld dig til introaften ved at skrive til Ulla (link nedenfor).


Forårsroskolen i ligger i april og maj.

Læs mere om roskolen her.


På forårsroskolen kommer vi straks på vandet.

Træningen er lidt mere intensiv end på vinterroskolen og kræver også lidt hjemmearbejde i form af at øve kommandoerne.


Tidligere var prisen for at deltage i roskolen 350 kr. Vi skal ved næste generalforsamling have dette endeligt på plads. Ved indmeldelse i klubben betales desuden de første to måneders kontingent forud, dvs. 900 kr. i alt. Det indbetales til konto 1551-5427568. Efterfølgende er månedlig kontingent kr. 275,00.


Læs mere om vores  kontingenter.


Hvis du er interesseret, har spørgsmål og/eller ønsker at melde dig til roskolen er velkommen til at skrive til Ulla.

LIDT PRAKTISK - SVØMMEBEVIS og TØJFor at ro skal du kunne svømme minimum 300 m. Alle aktive medlemmer skal hvert andet år gennemføre en svømmeprøve og aflevere et underskrevet svømmebevis til klubben.


Download svømmebeviset til højre herfor, tag det med i svømmehallen og bed en livredder holde øje med dig imens du svømmer, for bagefter at underskrive beviset.


Når du skal ro er det rart at have noget praktisk tøj på, der ikke strammer, fx joggingtøj og tag nogle sko på, der ikke har en for bred hæl, fx gummi- eller tennissko.


Tag gerne tøj på, der kan tåle lidt af hvert. Det er også en god idé at medbringe regntøj og skiftetøj (fx en solbluse eller en ekstra sweater, alt efter vejret, en kasket og noget tørt rotøj, hvis man skulle blive våd).


En flaske med drikkevand er et must.

Og kasket og solcreme, hvis det ser ud til sol.

INDMELDELSEDu kan melde dig ind i klubben ved at udfylde nedenstående skema eller åbne og udfylde indmeldelsesblanketten lige til venstre for denne tekst og og sende/ aflevere den til klubben.


Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
Ja
Nej
 
 
 

KANIN-OPLEVELSER

TIDLIGERE ROSKOLE-DELTAGERE HAR FORTALT LIDT OM, HVORDAN DET ER AT GÅ PÅ ROSKOLE - LÆS NEDENFOR

På roskolen lærer man alt omkring rotaget. Det er mere kompliceret, end man skulle tro og der er mange ting at huske. Det er lidt ligesom at lære at køre bil. Der er både noget for hovedet og for kroppen. Men det er super skægt og FEDT at ro!

ANETTE JULIA SAMARAS

Copyright @ All Rights Reserved

Roklubben Gefion
Strandvænget 47

        2100 København Ø.