Bliv medlem

- en roklub for kvinder i alle aldre

Roklubben Gefion

BLIV MEDLEM

VELKOMMEN I GEFION!

Læs mere her på siden om at blive medlem og komme på roskole

Roklubben Gefion  - sammen bygger vi nye venskaber

HVEM KAN BLIVE MEDLEM?Alle kvinder i alle aldre kan blive medlem af Gefion. Og næsten alle kan lære at ro og få stor fornøjelse af det.

Roning er en sport, som kan udøves på rigtig mange måder, fra stille og rolig træning til det virkelig konditionskrævende. I Gefion gør vi mest noget der ligger midt imellem, og der er også plads til din stil. Du får trænet hele kroppen på en skånsom måde.


Roning tager tid, og der går let over 2 timer fra vi begynder at samle bådene, til vi er på land igen, og har fået ordnet bådene (og os selv).


Vi glæder os til at tage godt i mod dig, og du vil blive fulgt på vej ind i alle klubbens aktiviteter. Du vil hurtigt lære navnene på de andre at kende, og det er hyggeligt at mødes på kryds og tværs.

ÅBENT HUS - PRØVERONINGVi vil gerne invitere dig til en tur på vandet, vise vores klub frem, fortælle om hvad der skal til for at komme til at ro, og hvad det vil sige at være medlem. Måske er det noget for dig?


Gik du glip af åbent hus med intro til vinter-roning/ tør-roning? Der er stadig pladser på holdene, så kontakt os, hvis du vil vide mere..

 

Tag tøj med efter vejret og almindelige sportssko. Af sikkerhedshensyn er det nødvendigt, at du kan svømme 300 meter for at få en prøverotur, og du vil blive bedt om at underskrive en tro og love erklæring.


Skriv til os, hvis du har spørgsmål til vores vinter-tilbud og roskole.

Roklubben Gefion  - her skodder vi i en 4-årers
Roklubben Gefion  - smilene er store, når vi lige er kommet hjem fra en rotur

ROSKOLE & INDMELDELSEFor at blive medlem skal du deltage i ro-undervisning, hvor du lærer ”rotaget”, dvs. hvordan du bruger din krop i samspil med båden og vandet. Du lærer også de kommandoer, der bruges for at roerne kan manøvrere båden rundt på vandet.


Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!


UDTALELSER

TIDLIGERE ROSKOLE-DELTAGERE HAR FORTALT LIDT OM, HVORDAN DET ER AT GÅ PÅ ROSKOLE - LÆS NEDENFOR

Det er så fedt at ro i Gefion.

Jeg startede i roskole i august og nåede lige at blive frigivet som "rigtig" roer, inden sæsonafslutning. Det var et stort øjeblik, for det var en lille smule sværere at lære roteknikken, end jeg lige havde troet. Men så meget desto større var glæden, da koden blev knækket. Jeg glæder mig til at komme på vandet igen og til at være sammen med de skønne kvinder i klubben.

VIBEKE STENSTROP

Copyright @ All Rights Reserved

Roklubben Gefion
Strandvænget 47

        2100 København Ø.