Roskole og indmeldelse

Roklubben Gefion

ROSKOLE & INDMELDELSE

VELKOMMEN I GEFION!

Som ny roer skal du melde dig ind i klubben og dernæst på ro-skole.

HVORNÅR VIL DU PÅ RO-SKOLE?

 

 

Vi afholder hvert år mindst 2 roskoler og nogle år, hvis efterspørgslen er stor, kører vi 3.

 

  • Vinterroskole - hele vinteren, træning 1 gang om ugen.
  • Forårs-roskolen - afholdes som regel i april/maj-måned.
  • Sensommer-roskole - afholdes i august, og gennemføres kun ved stor efterspørgsel.

 

Læs mere nedenfor.

Og skriv til os, hvis du har nogen spørgsmål.

VINTER-ROSKOLE

 

 

Kunne du tænke dig at starte med at træne i romaskine til vinter, så du er klar til at komme ud at ro på vandet, så snart sæsonen starter til næste år? Så læs videre her.

 

Hele vinteren træner vi i romaskine hver mandag kl. 17.00 til ca. 18.00, så vi er i god form, når næste sæson starter. I marts træner vi i robassin og har teori. Og når standeren er hejst i april og der forhåbentlig ikke er is på vandet, er vi klar til at ro på vandet.

 

Det koster almindeligt kontingent og giver dig også adgang til øvrige vinterarrangementer i klubben, så som pilates og yoga.

 

Du er velkommen til at ringe til Marianne Dahl på tlf. 22330873, hvis du har nogle spørgsmål. Tilmelding på mail til fam.dahl@live.dk

FORÅRS-ROSKOLE

 

 

Forårsroskolen strækker sig over nogle aftener og en weekend. Kom til introaften og hør mere om roskolen før du beslutter om det er noget for dig. Tilmeld dig til introaften ved at skrive til Ulla (link nedenfor).

 

Forårsroskolen i ligger i maj måned.

Læs mere om roskolen her.

 

På forårsroskolen kommer vi straks på vandet.

Træningen er lidt mere intensiv end på vinterroskolen og kræver også lidt hjemmearbejde i form af at øve kommandoerne.

 

Prisen for at deltage i roskolen er: Kr. 600,00, der også dækker kontingent for maj og juni. Det indbetales til konto 1551 5427568 senest den 6. maj 2018. Efterfølgende er månedlig kontingent er kr. 275,00.

 

Læs mere om vores kontingenter.

 

Hvis du er interesseret, har spørgsmål og/eller ønsker at melde dig til roskolen er velkommen til at skrive til Ulla Jacobsgaard på fp66@suf.kk.dk.

LIDT PRAKTISK - SVØMMEBEVIS og TØJ

 

 

For at ro skal du kunne svømme minimum 300 m. Alle aktive medlemmer skal hvert andet år gennemføre en svømmeprøve og aflevere et underskrevet svømmebevis til klubben.

 

Download svømmebeviset til højre herfor, tag det med i svømmehallen og bed en livredder holde øje med dig imens du svømmer, for bagefter at underskrive beviset.

 

Når du skal ro er det rart at have noget praktisk tøj på, der ikke strammer, fx joggingtøj og tag nogle sko på, der ikke har en for bred hæl, fx gummi- eller tennissko.

 

Tag gerne tøj på, der kan tåle lidt af hvert. Det er også en god idé at medbringe regntøj og skiftetøj (fx en solbluse eller en ekstra sweater, alt efter vejret, en kasket og noget tørt rotøj, hvis man skulle blive våd).

 

En flaske med drikkevand er et must.

Og kasket og solcreme, hvis det ser ud til sol.

INDMELDELSE

 

 

Du kan melde dig ind i klubben ved at udfylde nedenstående skema eller åbne og udfylde indmeldelsesblanketten lige til venstre for denne tekst og og sende/ aflevere den til klubben.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
Ja
Nej
 
 

KANIN-OPLEVELSER

TIDLIGERE ROSKOLE-DELTAGERE HAR FORTALT LIDT OM, HVORDAN DET ER AT GÅ PÅ ROSKOLE - LÆS NEDENFOR

På roskolen lærer man alt omkring rotaget. Det er mere kompliceret, end man skulle tro og der er mange ting at huske. Det er lidt ligesom at lære at køre bil. Der er både noget for hovedet og for kroppen. Men det er super skægt og FEDT at ro!

ANETTE JULIA SAMARAS

Strandvænget 47

2100 København Ø.

Copyright @ All Rights Reserved