Daglig roning

RI SOMMERSÆSONEN ER DER RONING 3 GANGE OM UGEN

HVOR MAN BARE MØDER OP

DAGLIG RONING

SOMMERHALVÅRET, når du aftaler det med nogen.

Eller mød op og ro med os andre tirsdag og torsdag formiddage kl. 10:00

og mandag, tirsdag og torsdag eftermiddage kl. 17:00 til ca. 21:00.

Torsdag formiddage mødes de der kan og har lyst til at ro en god tur og mandag, tirsdag og torsdag kl. 17 i sommersæsonen kan du komme og ro uden forudgående tilmelding. Der er en styrmand, der har vagt, som sørger for at alle medlemmer, som dukker op, kan komme med ud på tur.

Du skal være omklædt og klar til gå i båden klokken 17 mandag, tirsdag og/eller torsdag, og så skriver du dit navn på tavlen. Det er vigtigt, at du er der til tiden, for ellers er der andre, som skal vente på dig. Husk også at afsætte tid til at hjælpe med at gøre båden klar.

Normalt er det kun vind eller tæt tåge, som kan forhindre os i at tage af sted. Og blæser det meget, kan det det som regel alligevel lade sig gøre at ro lidt frem og tilbage nær Svanemøllen.

FORPOSTEN - RONING I KBH-HAVN

SOMMERHALVÅRET, udvalgte dage KL. 17:00 - ca. 20:00

Vi har en 4-åres og to 2-åres in-riggere i Gefions container, som vi deler med Hellerup Dameroklub, der ligger i Nordhavnen. Det giver os nem adgang til at ro ind i Københavns Havn.

Der er en langtursstyrmand på forpost-vagterne.

Se datoer og meld dig til når det passer dig via rokort.dk

MORGENRONING HVERDAGE

SOMMERHALVÅRET, udvalgte dage KL 6:00 - 8:00

Er du interesseret i at komme på vandet, inden du skal på arbejde - eller ønsker du, at se solen stå op, så meld dig til gruppen af morgenfriske roere.

Man melder ind hver uge, hvornår man kan ro ugen efter. Hvis der er nok roer til en båd, ja - så kommer der båd/e på vandet.

Gruppens medlemmer får en mail senest søndag aften.

Tilmelding senest fredag kl. 20 til lottegaard@gmail.com

Vi begynder 1. maj.

LØRDAGSRONING

SOMMERHALVÅRET, lørdage KL. 8:00 - 11:00

Har du lyst til at komme ud og ro lørdag morgen, når familien kæmper med at komme ud af fjerene, eller mens du venter på, at butikkerne skal åbne?

Du skal være klar til at ro kl. 8.00 og turen går nordpå - eller hvad der kan nås indenfor et par timer.

Morgener er skønne - luften er uovertruffent frisk, og tit er vandet glat.

Tilmelding senest fredag kl. 17.00 på rokort.dk.

De første 6 tilmeldte er altid sikre på at komme på vandet.

Det er nr. 7 tilmeldte, der er afhængig af, at nr. 8 melder ind.

Hører du ikke noget fra den turansvarlige, så er du sat på hold til lørdag morgen.

Vi er tilbage senest kl. 11.00 med mindre, man aftaler noget andet i båden.

Vi begynder 1. maj.