Daglig roning

I SOMMERSÆSONEN ER DER 8 FORSKELLIGE ROTILBUD OM UGEN
FORDELT PÅ 5 DAGE

DAGLIG RONING

SOMMERHALVÅRET, når du aftaler det med nogen.

Eller mød op og ro med os andre tirsdag og torsdag formiddag kl. 10:00

og mandag, tirsdag og torsdag eftermiddag kl. 17:00, onsdag kl. 18.

Tirsdag og torsdag kl. 17 kan du komme og ro uden forudgående tilmelding. Den styrmand, der har vagt, sørger for at alle medlemmer, som dukker op, kan komme med ud på tur.

Tirsdag og torsdag formiddag, samt mandag og onsdag eftermiddag er der tilmeldingsture på programmet, hvor torsdag også byder på tilmelding til tonseroning - her ror vi mere intenst, får pulsen lidt op og mere sved på panden.

Du skal være omklædt og klar til gå i båden kl. 17 på åbne rodage. Her skriver du dit navn på tavlen straks ved din ankomst. Det er vigtigt, at du er der til tiden, for ellers er der andre, som skal vente på dig.
Husk også at afsætte tid til at hjælpe med at gøre båden klar.

Normalt er det kun vind eller tæt tåge, som kan forhindre os i at tage af sted. Og blæser det meget, kan det det som regel alligevel lade sig gøre at ro lidt frem og tilbage nær Svanemøllen.

FORPOSTEN - RONING I KBH-HAVN

SOMMERHALVÅRET, udvalgte dage KL. 17:00 - ca. 20:00

Vi har en 4-åres og to 2-åres in-riggere i Gefions container, som vi deler med Hellerup Dameroklub, der ligger i Nordhavnen. Det giver os nem adgang til at ro ind i Københavns Havn.

Der er en langtursstyrmand på forpost-vagterne.

Se datoer og meld dig til når det passer dig via rokort.dk

MORGENRONING HVERDAGE

SOMMERHALVÅRET, udvalgte dage KL 6:00 - 8:00

Er du interesseret i at komme på vandet, inden du skal på arbejde - eller ønsker du, at se solen stå op, så meld dig til gruppen af morgenfriske roere.

Man melder ind hver uge, hvornår man kan ro ugen efter. Hvis der er nok roer til en båd, ja - så kommer der båd/e på vandet.

Gruppens medlemmer får en mail senest søndag aften.

Tilmelding senest fredag kl. 20 til lottegaard@gmail.com

Vi begynder 1. maj.

LØRDAGSRONING

SOMMERHALVÅRET, lørdage KL. 8:00 - 12:00

Har du lyst til at komme ud og ro lørdag morgen, når familien kæmper med at komme ud af fjerene, eller mens du venter på, at butikkerne skal åbne?

Vi ror til Taarbæk, medbringer hjemmebagte boller, friskbrygget kaffe og te. De friskeste tager en dukkert fra badebroen inden morgenmaden, og alle har med garanti fået en fantastisk start på weekenden, når vi er kommet hjem igen.

Vi tager afsted kl. 8.00. Kom i god tid og vær med til at gøre både og kaffen klar.

Morgener er skønne - luften er uovertruffent frisk, og tit er vandet glat.

Tilmelding senest fredag kl. 17.00 på rokort.dk.

Du får en mail fra den turansvarlige fredag aften med bådfordelingen.

Vi er tilbage senest kl. 12.00 med mindre, man aftaler noget andet i båden.

Vi begynder 1. maj.