Ro-arrangementer

RO-ARRANGEMENTER

UDOVER ALMINDELIG RONING HAR VI EN MASSE ARRANGEMENTER - BÅDE MAD-RONING, KONKURRENCERONING OG LANGTURE

GRILL-RONING

MAJ, JUNI, JULI og AUGUST, altid første tirsdag i måneden KL. 19:00 - 21:00

Kom til grillroning! Det vil sige, at vi ror og når vi er tilbage griller vi på terassen med udsigt over havnen, og spiser og hygger.

Der er næsten ikke den anledning, som ikke kan rundes af med et måltid - og det behøver ikke at være så avanceret. Det er her du kan lære de andre medlemmer bedre at kende, og også i ro mag evaluere turene og få staldtips fra de mere erfarne til roteknik, navigation, påklædning og så videre.

Konceptet er en tradition: Tag noget med at lægge på grillen til dig selv.

Der vil være mulighed for at købe salat og flutes for 35 kr.

LAGKAGEAFTEN & SUPPERONING

BEGGE DELE FOREGÅR ÉN GANG PÅ HVER SÆSON om aftnen

Hvert år holder Gefion lagkageaften. Alle roklubberne fra Københavner

kredsen lægger til hos os og spiser lagkager og hygger sig.

I år inviterer Gefion til lagkage og Chili con Carne aften tirsdag den 14. juni 2016 kl. 18-20. TILMELDING SENEST TORSDAG DEN 9. JUNI til lottegaard@gmail.com eller på telefon 30637240 (se invitationen til højre herfor).

En gang om året holder vi i forbindelse med klubbens fødselsdag den 4. oktober supperoning, hvor medlemmerne fra de andre københavnske klubber ror hen til os i Gefion for at spise suppe.

SVED PÅ PANDEN

Syv gange fra maj til september i 2016

Sved på panden er en traditionel rokonkurrence mellem klubberne i Københavns omegn. Løbsdistancen er 10 km med start af de første både kl. 17.30.

Man kan stille op i en 2’er og/eller en 4’er med styrmand.

Kaninhold kan stille op i løbene 5, 6, 7 og 8.

Planlæg flere end hhv. 3 og 5 på et hold i tilfælde af forfald, ferie m.m.

HELDAGSTURE, LANGTURE, FERIETURE

i løbet af sommeren

Vi holder årligt klubtur i grundlovsdagsferien, hvor vi er afsted i 3 dage.

Herudover har vi traditioner for forskellige heldagsarrangementer, som Amager Rundt, Kanintur, Nivå-turen, rundt i Københavns Havn og lignende.

Desuden arrangerer vi mange ferieture i både ind- og udland. I 2016 er der fx planlagt to ture til den svenske skærgård og en tur til Grækenland, samt sommerferieture med afgang fra andre roklubber rundt om i landet.

Vi har også tradition for arrangementer med især de to andre kvinderoklubber (Hellerup Dameroklub og Lyngby Dameroklub), hvor vi fx tager på anemone- og løvfaldstur på Lyngby Sø, holder trekantsmatch og inviterer til fx lagkageroning.

Alle disse arrangementer får man løbende information om i klubben, via klubbladet og rokort.dk. Det handler bare om at beslutte sig for,

hvad man kunne tænke sig.